WEB DESIGN, LOGO DESIGN, BANNER DESIGN, DESKTOP PUBLISHING (DTP)

Champions are made from something they have deep inside them

Champions aren't made in gyms. Champions are made from something they have deep inside them ...

Muhammad Ali (născut sub numele Cassius Marcellus Clay, Jr., pe 17 ianuarie 1942, în orașul Louisville, statul Kentucky, SUA) este un fost boxer profesionist, campion mondial,  desemnat în 1999 "Sportivul secolului" de revista americană "Sports Illustrated".

In 1960, la 18 ani a primit medalia de aur pentru câştigarea întrecerii olimpice la box, categoria grea, la Jocurile Olimpice de la Roma, iar în același an câştiga prima sa competiţie la profesionişti la Louisville, S.U.A.

Cu 56 de victorii din care 37 prin KO dintr-un total de 61 de lupte disputate, Muhammad Ali rămâne Campionul Poporului (The People's Champion).
 

 

Muhammad Ali The GreatestAutointitulându-se "The Greatest", dintr-un singur motiv: chiar a fost "cel mai tare", Muhammad Ali este recunoscut și pentru replicile sale acide la adresa adversarilor, dar și pentru citatele sale încărcate de semnificații. Unul dintre ele este și următorul:

 

Champions aren't made in gyms. Champions are made from something they have deep inside them - a desire, a dream, a vision. They have to have the skill, and the will. But the will must be stronger than the skill.

Campionii nu sunt făcuți în săli de sport. Campionii sunt făcuți din ceea ce au adânc în interiorul lor, o dorință, un vis, o viziune. Ei trebuie să aibă îndemnare și voință. Dar voința trebuie să fie mai puternică decât de îndemnarea.

 

Champions aren't made in gyms. Champions are made from something they have deep inside them-a desire, a dream, a vision.

 

 

office[at]globedesign.ro
0755 063 888
Craiova

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Arthur C. Clarke

Detalii

Mai multe citate