WEB DESIGN, LOGO DESIGN, BANNER DESIGN, DESKTOP PUBLISHING (DTP)

Print si identitate | DTP

Un brand reprezintă suma tuturor calităților valoroase ale produsului ce trebuie prezentate consumatorilor prin intermediul unui logo, materiale publicitare, materiale promoționale personalizate ...

 

Brand / Identitate vizuala

Un brand este un nume, un termen, un design sau alt element care diferentiaza un produs al unei companii fata de cele ale concurentei.
Domeniile ce folosesc brand-urile prin ierarhizare, valorificare si investitii sunt business (afaceri), marketing si advertising (publicitate).

Marca este utilizata din vechi timpuri, numai dacă ne gândim la proprietarii de bovine care își însemnau animalele cu simboluri distincte. În plus, cuvântul "brand" derivă din "brandr", dintr-un dialect nord-germanic, care reprezintă practica producătorilor de a-și însemna produsele prin ardere.

Proprietarii trebuie să îmbunătățească valoarea brand-ului prin tehnici de management adecvate, făcând produsele și serviciile relevante pentru publicul țintă. Însă de cele mai multe ori, brandul este văzut ca diferența dintre prețul produsului și costul acestuia. Un brand reprezintă suma tuturor calităților valoroase ale produsului ce trebuie prezentate consumatorilor.

De-a lungul timpului aria elementelor ce pot reprezenta un brand s-a lărgit continuu, de la numele propriu-zis al companiei, produsului, serviciului la logo, de la motto la forme distincte de produse sau ambalaje, iar mai recent s-au branduit culori, sunete, gusturi (KFC) sau chiar mișcari distincte (Lamborghini: deschiderea ușilor).Design Logo

Logo-ul / sigla unei firme, a unui produs sau serviciu, a unei campanii sau orice activitate are o importanta uriasa in conturarea identitatii companiei. Detalii despre LOGO DESIGN vezi AICI.


Graphic Design

Graphic design-ul este procesul de comunicare vizuală.


DTP si print

Renumele si identitatea unei firme se pot contura si prin diverse materiale publicitare precum flyere, brosuri de prezentare, carti de vizita, calendare, cataloage de produse etc. Vezi AICI o serie de servicii pe care le furnizăm prin intermediul proiectului Mspot.ro

Desktop publishing (abreviat DTP) în traducere liberă "tehnoredactare computerizată" reprezintă crearea de documente folosind abilitățile de design pe un computer personal.Inscriptionari materiale promotionale

Insigne, cani personalizate sau mousepad-uri, brelocuri, stick-uri USB, pixuri sau tricouri si sepci personalizate precum si multe alte produse, pot face obiectul unei campanii de marketing, fiecare din aceste obiecte fiind un mijloc de a mări valoare unui brand. Vezi AICI detalii despre servicii de personalizare materiale promoționale.

 

office[at]globedesign.ro
0755 063 888
Craiova

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Arthur C. Clarke

Detalii

Mai multe citate